събота, 22 септември 2012 г.

Косопадът има решение ! Искате ли косата си обратно ? Вашият ключ към успеха се нарича Наноген.


Косопадът е проблем, който тревожи голям процент от жените и мъжете. Причините могат да бъдат стрес, хормонални промени, неправилни грижи, кожни болести, които увреждат скалпа и предизвикват косопад. Решенията са много.
На пазара има най- различни продукти предлагащи ефекти и резултати. Ние фокусирахме вниманието си върху една марка - Наноген.

Продуктите са английски, вече са тествани от нас и сме видяли първите резултати с очите си.
Изключително ефикасни при ОПЛЕШИВЯВАНЕ при мъже и жени и при косопад.
Разбира се, внимателно проучихме формулите, начина на действие и причините за тази ефективност. Това, което е най- важно за нас е, че продуктите не съдържат така вредните за клиентите ни вещества, повечето от които токсични, които масово се съдържат във всичко останали продукти за коса.
Съставките, които действат и правят невъзможното - карат косата да поникне отново, на места където отдавна е изчезнала се добиват от естествени растителни източници и са клетъчни фактори на растежа, които се съдържат в организма ни, но синтеза им в лаборатория е абсолютна иновация съчетана с нанотехнология. Продуктите за мъже, съдържат и съставки, които неутрализират вредното внимание на свръх производството на тестостерон, който се преобразува в дехидротестостерон, а той от своя страна причинява оплешивяването.

Ефектите се постигат бързо - след един месец се забелязва повторен растеж на коса, но това става с периодични и навременни грижи - шампоан, баласм и маска за здрав скалп, серум за растеж с ролер за масаж за стимулация на повторния растеж и хранителни добавки, които съдържат всички необходими вещества, за да подмомогнат организма на запази косата си и да я възстанови. В Boudoir Beauty Studio Sandanski  Derma Expert Studio Blagoevgrad ще откриете лечебните продуктите на марката, както и ще получите компетентни съвети и консултация кои продукти са най- подходящи за вас. Искате ли косата си обратно ? Заповядайте при нас ?
Можете да разгледате продуктите на Наноген и да поръчате от нашия он- лайн магазин.www.spa-expert.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар