четвъртък, 10 май 2012 г.

Експертна грижа за лицето

Ние предлагаме квалифициран, индивидуален  подход към кожата.

Нашите методи се базират върху познанията за психологичното отражение, което дефектите на кожата оказват върху самочувствието ни и сме иновативни и професионално ориентирани към непрекъснато усъвършенстване.
по тази причина в  менюто с услугите ни ще откриете професионални козметични терапии за лице, лечебни процедури за проблемна и чувствителна кожа,класически козметични процедури, терапии за подмладяване, лифтинг, козметична мезотерапия, колагенови процедури, процедури за хидратация, регенерация, избелващи терапии за корекция на пигментации, освежаващи терапии за лице, таласо козметични процедури, терапии с био козметика и др.



Освен професионални грижи в козметичното студио и козметична програма за грижи в домашни условия при нас ще получите и допълнителни съвети за правилно хранене, прием на хранителни добавки за кожата и косата, които допълват програмата и гарантират нейния успех. Холистичният ни подход към проблемите на кожата и разглеждане на човешкият организъм като единство от дух,душа, тяло и емоции са в основата на нашите резултати и успехи в грижата за кожата на лицето.


Пълна промяна ?

Ние изпълняваме обещанията си.
Разполагаме с ефективнни методики  за корекция на основните проблеми на кожата  на лицето, като биологичен и химически пийлинг, билков пийлинг за пълна промяна на кожата на лицето, козметична мезотерапия с хиалуронова киселина, радиочестотен лифтинг, консултации с дерматолог.
Експертният ни подход към клиента налага прецизен подбор на козметиката и консумативите, с които работим.



В менюто на студиото за красота има класически и специализирани процедури и терапии с марките Collin Resultime Paris, 100 % органична козметика Phyt`s, LC Bio, BDR,Alex Cosmetic,,Maria Galland, Peggy Sage, Nesti Dante.

Разгледайте и нашата страница във Фейсбук, както и нашия сайт :
www.boudoirbeautystudio.com

https://www.facebook.com/BoudoirSandanski




В козметичният ни бутик  в студиото ще откриете всичко необходимо за правилна и експертна грижа в домашни условия.



В нашият он – лайн бутик On – Line Beauty Shop ще откриете широк асортимент от специализирани продукти, които можете да поръчате след консултация с нас, за правилен подбор, съобразен с индивидуалностите на вашата кожа и нейните нужди.







Няма коментари:

Публикуване на коментар