събота, 9 юни 2012 г.

Популярната дерматоложка от Пълна промяна д-р Катя Паскова гостува в Boudoir Beauty Studio Sandanski

Топ дерматоложката от предаването Пълна Промяна и собственик на най- модерната лазерна клиника в България Derma Vita д-р Катя Паскова ще гостува в Boudoir Beauty Studio Sandanski по покана на собственичката на бутиковия салон Славина Дончева.


Д-р Катя Паскова ще осъществява консултации за подмладяващи процедури, приложение на ботокс, поставяне на филъри за корекция на бръчки и оформяне на устни и скули, консултации за лазерна епилация, лазерно подмладяване, плазмено подмладяване и други възстановяващи, корективни и естетични процедури за разкрасяване.


На специален коктейл д-р Катя Паскова ще изнесе лекция за най- иновативните методи и технологии за възстановяване и подмладяване.
Специално за всички присъстващи на коктейла и на консултативния ден Boudoir Beauty Studio организира томбола, от която можете да спечелите безплатна процедура / ботокс, филър, термолифтинг, антицелулитна програма/


За резервации за консултативен ден и заявки за покани за партито на  д-р Катя Паскова , можете да се свържете с нас на телефони :
0898511816 Димитрина Велева – Управител на Boudoir Beauty Studio
0898220251 Славина Дончева собственик на Boidoir Beauty Studio, асистент на д-р Катя Паскова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар