четвъртък, 18 октомври 2012 г.

Искате ли да се отървете от враг номер 1 за вашето здраве - токсините ? !



Подарете си здраве, красота и жизненост с процедурата Йонна Детоксикация !

















Токсините са вещества, които се натрупват в човешкото тяло в резултат на обмяната на веществата.Такива вещества са тежките метали, частици оксидирани мазнини, разлагащи се белтъци, холестерол, пикочна и млечна киселини, мъртви клетки и различни химически вещества приемани с въздуха, водата и храната.
При нормално функциониране в тялото ни има механизми, които се справят с това и осигуряват правилно функциониране не всички органи и системи.












За съжаление в околната среда има натрупване на различни токсични вещества, които ние приемаме с въздуха, водата и храната. Като добавим към това стрес, тютюнопушене, алкохол и неправилно хранене се получава интоксикация. Силно киселинни, токсините разрушават тъканите, възпрепятстват нормалните функции на организма и изкривяват неговата биоенергетика.
В токсичната среда се създават условия за бурно развитие на много бактерии, вируси, паразити и гъбички, които предизвикват множество здравословни проблеми.
Счита се, че именно интоксикацията е в дъното на проблеми като целулит, псориазис, затлъстяване, костно ставни проблеми, кожни проблеми.
Ние ви предлагаме ефикасна процедура,
която се съчетава прекрасно с различните програми за лечение на проблемна кожа.



















За бързото извеждане на токсините и микроорганизмите се използва йонен детоксикатор. Пациентът потапя крака в топла солена вода, заедно с електрод, който произвежда струи положително и отрицателно заредени йони (електрически заредени атоми), които нахлуват в цялото тяло през порите на краката, които са над 2000.
Попаднали в тялото, йоните по електрически път стимулират всички обменни и функционални процеси.
Подобряват кислородния обмен, алкализират организма, като балансират неговото ph, активират имунната му система.
















Клетките на организма под въздействието на йоните преминават в активно състояние, в което започват активно да се освобождават от всички отпадъчни продукти, които попадат в междуклетъчното пространство. От там, токсините, мъртвите клетки, отпадъчните киселини и паразитите се привличат от електрическия потенциал на йоните, през порите на краката напускат тялото и полепват по електродите на апарата. Приоритетно организмът изхвърля токсините от най-силно увредения орган. По цвета на изхвърлените токсини се определя кой орган са напуснали.


За 15 терапии се освобождават до 75% от токсините в човешкото тяло.
Изчистват се лимфната и кръвоносна системи от налепи и шлаки, освобождават се нервната и костна системи от различни образувания. Премахват се ставните болки, натрупаните там пикочни киселини, утайките от бъбреците, пикочния и жлъчен мехур.
Подобрява се имунитета и адаптивността на организма към външните фактори и стреса.


Единични цени и пакетни програми: 
Йонна детоксикация и пилинг, маска и  масаж на стъпъла с топъл компрес - 30 лв.
Пакет от 10 процедури - 250 лв.

Йонна детоксикация  и лечебен масаж с инфрачервена топлина – 20 лв. за процедура
Пакет от 10 процедури – цена 200 лв.
Подарък към пакета – пилинг на стъпала и маска с топъл компрес при всяка процедура.

Йонна детоксикация – 17 лв. за процедура
Пакет от 10 процедури – 170 лв.
Подарък към пакета – пилинг с хималайска сол и топъл компрес с маска на стъпала с водорасли при всяка процедура
За контакти и информация : 0898220251, 0898511816
гр. Сандански, ул. Македония 38, ет 2.
Boudoir Beauty Studio 

Няма коментари:

Публикуване на коментар